Je gordijnen in Temse zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Het assortiment is bovendien erg groot, dus waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Maatwerk voor je gordijnen in Temse

Wie gordijnen in Temse koopt bij Zicht, is zeker van een chic resultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Temse beroep doen op de stylisten van Zicht? Da’s een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

Voordelen van gordijnen in Temse

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Temse Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.