Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Teralfene zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg ruim is? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Teralfene en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Teralfene doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Teralfene? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

Maatwerk voor je gordijnen in Teralfene

Koop je je gordijnen in Teralfene bij Zicht? Wees dan maar zeker van een sierlijk resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?