Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Terhagen. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Er is bovendien een enorm ruim assortiment, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Terhagen en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Terhagen. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Terhagen, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Terhagen bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic eindresultaat te bekomen. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Terhagen de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.