Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Tielrode vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg ruim is? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Zo werken wij graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Tielrode? Goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Tielrode en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Tielrode doen wonderen voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Tielrode

Van plan je gordijnen in Tielrode te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol resultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?