In je interieur zijn gordijnen in Tielrode echte eyecatchers. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg groot is? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Tielrode, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Tielrode te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Tielrode? Geen enkel probleem! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We komen eraan!

Voordelen van gordijnen in Tielrode

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Tielrode. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.