Met mooie gordijnen in Tildonk creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Het aanbod is bovendien erg groot, dus waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Voordelen van gordijnen in Tildonk

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Tildonk. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Tildonk, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Tildonk bij Zicht, dan doen we er alles aan om een elegant eindresultaat te bekomen. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Tildonk? Een prima idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.