Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Tildonk zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar moet je starten? Het assortiment is namelijk erg groot. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Maatwerk voor je gordijnen in Tildonk

Koop je je gordijnen in Tildonk bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant resultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Hoe gaat Zicht te werk?

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Tildonk? Een goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

De voordelen van gordijnen in Tildonk

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Tildonk. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?