Je gordijnen in Tisselt? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm ruim aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Tisselt en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Tisselt doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Tisselt

Van plan je gordijnen in Tisselt te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant resultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Tisselt beroep doen op de stylisten van Zicht? Da’s een goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.