Met mooie gordijnen in Tremelo creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm ruim is? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Tremelo de stylisten van Zicht inschakelen? Geen enkel probleem! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We komen eraan!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Tremelo, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Tremelo bij Zicht, dan ben je zeker van een elegant resultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Tremelo en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Tremelo doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.