In je interieur zijn gordijnen in Tremelo echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een erg ruim assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Tremelo, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Tremelo bij Zicht? Wees dan maar zeker van een sierlijk resultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Voordelen van gordijnen in Tremelo

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Tremelo Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Zo werken wij graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Tremelo? Dat is een uitstekend idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.