Je gordijnen in Vilvoorde zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, de finishing touch in elke woning. Het aanbod is bovendien erg ruim, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

De voordelen van gordijnen in Vilvoorde

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Vilvoorde. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Vilvoorde de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een prima idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

Gordijnen in Vilvoorde, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Vilvoorde koopt bij Zicht, is zeker van een chic eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.