Gordijnen in Vlekkem, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot assortiment. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

Gordijnen in Vlekkem en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Vlekkem. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Vlekkem, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Vlekkem bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk resultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Vlekkem? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.