Met mooie gordijnen in Vlekkem creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim assortiment. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Vlekkem, echt maatwerk

Wie gordijnen in Vlekkem koopt bij Zicht, is zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

De voordelen van gordijnen in Vlekkem

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Vlekkem. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Vlekkem de stylisten van Zicht inschakelen? Goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Ben je nieuwsgierig naar de opties voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.