Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Vrasene. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk enorm groot. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Vrasene, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Vrasene koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant resultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Vrasene en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Vrasene zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Vrasene de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.