In je interieur zijn gordijnen in Vremde echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot assortiment. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Vremde, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Vremde bij Zicht, dan kan je rekenen op een stijlvol resultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Vremde en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Vremde Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Vremde beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.