Gordijnen in Vremde, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Vremde en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Vremde zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Vremde? Een prima idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn reeds onderweg!

Gordijnen in Vremde, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Vremde bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.