Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Waarloos. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het aanbod is namelijk enorm groot. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Waarloos, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Waarloos koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Waarloos en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Waarloos zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Waarloos beroep doen op de stylisten van Zicht? Een prima idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.