Gordijnen in Walem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk erg ruim. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Walem de stylisten van Zicht inschakelen? Dat is een uitstekend idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Walem, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Walem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Voordelen van gordijnen in Walem

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Walem. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.