Gordijnen in Walem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar moet je starten? Het aanbod is namelijk erg ruim. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Walem, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Walem bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk resultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Walem

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Walem Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Walem? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.