Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Walem. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot aanbod. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Walem de stylisten van Zicht inschakelen? Dat kan! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn al op weg!

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Walem en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Walem Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Walem

Koop je je gordijnen in Walem bij Zicht, dan doen we er alles aan om een stijlvol eindresultaat te bekomen. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?