Gordijnen in Wanzele vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak snel je afspraak!

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Wanzele de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat is een uitstekend idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al op weg!

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Wanzele

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Wanzele. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Wanzele

Koop je je gordijnen in Wanzele bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant eindresultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.