Gordijnen in Weerde vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim assortiment. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Weerde

Stijlvolle gordijnen in Weerde doen je interieur opleven. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Weerde beroep doen op de stylisten van Zicht? Een prima idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn al op weg!

Maatwerk voor je gordijnen in Weerde

Koop je je gordijnen in Weerde bij Zicht, dan ben je zeker van een chic resultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.