Met mooie gordijnen in Wemmel creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Er is bovendien een erg ruim aanbod, dus waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

De voordelen van gordijnen in Wemmel

Stijlvolle gordijnen in Wemmel doen je interieur opleven. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Wemmel, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Wemmel koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Wemmel de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Geen enkel probleem! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.