Je gordijnen in Werchter? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Het aanbod is bovendien enorm groot, dus waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

De voordelen van gordijnen in Werchter

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Werchter. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Werchter, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Werchter bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic resultaat te bekomen. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Werchter? Goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.