Met mooie gordijnen in Werchter creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar moet je starten? Het assortiment is namelijk erg groot. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Leg snel een afspraak vast!

Voordelen van gordijnen in Werchter

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Werchter. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Maatwerk voor je gordijnen in Werchter

Koop je je gordijnen in Werchter bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Werchter de stylisten van Zicht inschakelen? Dat is een uitstekend idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.