Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Westmeerbeek, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Westmeerbeek

Stijlvolle gordijnen in Westmeerbeek doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Westmeerbeek de stylisten van Zicht inschakelen? Dat kan! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

Gordijnen in Westmeerbeek, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Westmeerbeek bij Zicht, dan doen we er alles aan om een elegant resultaat te bekomen. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?