Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Fleur je interieur op met gordijnen in Wetteren

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Wetteren. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze fleuren elke woning op. Het aanbod is bovendien erg groot, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak snel je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Wetteren

Wanneer je je gordijnen in Wetteren koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol resultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Hoe gaat Zicht te werk?

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Wetteren? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

Voordelen van gordijnen in Wetteren

Stijlvolle gordijnen in Wetteren zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?