Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Persoonlijk advies voor je trendy gordijnen in Wezemaal

Met mooie gordijnen in Wezemaal creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot aanbod. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Wezemaal? Een prima idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Wezemaal en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Wezemaal. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Wezemaal, echt maatwerk

Wie gordijnen in Wezemaal koopt bij Zicht, is zeker van een elegant eindresultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?