Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Fleur je interieur op met gordijnen in Wichelen

Met mooie gordijnen in Wichelen creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm ruim is? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Wichelen beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat kan! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

groene gordijnen verduisterend

Voordelen van gordijnen in Wichelen

Stijlvolle gordijnen in Wichelen doen je interieur opleven. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Wichelen, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Wichelen bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?