Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Wieze? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Er is bovendien een enorm groot aanbod, dus waar moet je beginnen? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

De voordelen van gordijnen in Wieze

Stijlvolle gordijnen in Wieze doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Wieze de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

Gordijnen in Wieze, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Wieze bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant resultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?