Je gordijnen in Wijgmaal zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Het aanbod is bovendien enorm ruim, dus waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Wijgmaal, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Wijgmaal te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Er is alvast genoeg keuze! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

De voordelen van gordijnen in Wijgmaal

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Wijgmaal. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Wijgmaal? Dat is een uitstekend idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al onderweg!

belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.