In je interieur zijn gordijnen in Wijgmaal echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Er is bovendien een enorm groot aanbod, dus waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Wijgmaal

Van plan je gordijnen in Wijgmaal te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk resultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Wijgmaal beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We komen eraan!

Voordelen van gordijnen in Wijgmaal

Stijlvolle gordijnen in Wijgmaal zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.