Gordijnen in Wijnegem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je starten? Het aanbod is namelijk enorm groot. Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Wijnegem en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Wijnegem. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Zo werken wij graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Wijnegem? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn reeds onderweg!

Maatwerk voor je gordijnen in Wijnegem

Wanneer je je gordijnen in Wijnegem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic resultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

photowall belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.