Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Wilrijk. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm groot aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Zo werken wij graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Wilrijk? Een prima idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Wilrijk, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Wilrijk koopt bij Zicht, is zeker van een elegant eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Voordelen van gordijnen in Wilrijk

Stijlvolle gordijnen in Wilrijk zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.