Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Stijlvolle gordijnen in Winksele voor een fris interieur

Met mooie gordijnen in Winksele creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm groot assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Winksele, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Winksele bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

De voordelen van gordijnen in Winksele

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Winksele. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Winksele? Geen enkel probleem! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

photowall belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de opties voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?