In je interieur zijn gordijnen in Wolvertem echte eyecatchers. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Wolvertem en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Wolvertem. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Wolvertem

Koop je je gordijnen in Wolvertem bij Zicht, dan doen we er alles aan om een sierlijk eindresultaat te bekomen. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Wolvertem de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een prima idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al op weg!

photowall belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.