Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Persoonlijk advies voor je trendy gordijnen in Wommelgem

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Wommelgem. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

De voordelen van gordijnen in Wommelgem

Stijlvolle gordijnen in Wommelgem doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Wommelgem

Koop je je gordijnen in Wommelgem bij Zicht, dan ben je zeker van een sierlijk resultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Wommelgem? Dat kan! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?