Gordijnen in Wommelgem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Het assortiment is bovendien enorm groot, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Wommelgem en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Wommelgem doen je interieur opleven. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Wommelgem, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Wommelgem bij Zicht, dan doen we er alles aan om een sierlijk resultaat te bekomen. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Wommelgem de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.