Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Zemst. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Het aanbod is bovendien enorm groot, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak snel je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Zemst

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Zemst. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

De werkwijze van Zicht

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Zemst? Dat kan! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

Gordijnen in Zemst, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Zemst bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.