Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Zwijndrecht vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Maak snel je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Zwijndrecht

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Zwijndrecht. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Zwijndrecht

Wie gordijnen in Zwijndrecht koopt bij Zicht, is zeker van een sierlijk resultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Zwijndrecht de stylisten van Zicht inschakelen? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?