Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Interview: In & Out Concepts
Grimbergen

Groen in je zaak of op kantoor? Niks dan voordelen… Steeds meer bedrijven zien het belang in van groen in je winkelruimte of op kantoor. Ook wij bij Zicht weten als geen ander dat, naast gepaste raamdecoratie, ook een beetje groen wonderen kan doen. Voor onze nieuwe etalage deden wij beroep op de kennis van In & Out Concepts voor de realisatie van onze moswand. Een echte meerwaarde en zéér fijne samenwerking.

Wij gingen eens langs voor een interview… lees je mee?

Dag Tinne,

Kan je mij wat meer vertellen over In & Out Concepts? Hoe zijn jullie in deze sector terecht gekomen en waarom hebben jullie deze zaak opgericht? 

“In & Out Concepets werd opgericht door mij, Tinne Cauwenberghs en mijn man Hans Toye. We bieden een zo volledig mogelijk gamma aan B2B interieur- en exterieurgroen. In onze activiteiten combineren wij onze passie met een voortdurend sterven naar perfectionisme zonder enig detail voor interieur, design en architectuur uit het oog te verliezen.”

Wat onderscheidt In & Out Concepts precies van haar concullega’s? Wat is jullie missie & visie?

 

  • Persoonlijke aanpak
  • Flexibiliteit
  • Grondige vakkennis 
  • Creativiteit en orginaliteit 
  • Snelle respons
  • Integratie van trends

Stel: Ik contacteer jullie voor een samenwerking. Hoe ziet jullie proces er precies uit van start tot realisatie? Waar kunnen klanten zich aan verwachten?  

“Onze interieur- en plantenkennis, jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat het juiste groen op de werkvloer wordt geïntegreerd. Volledig in functie van uw interieur, meubilair, materialen en kleuren werken wij voor u een voorstel uit dat volledig past in uw budget en behoeften. Wij maken graag tijd om, samen met de klant, een ontwerp te maken en tevens de realisatie ervan te verzorgen.”

 

Tot slot, Zicht richt zich steeds vaker op de B2B-markt. Wat is volgens jullie het belang van een goed ingerichte zaak of kantoorruimte? Hoe kunnen interieur- en exterieurgroen een meerwaarde bieden aan een bedrijf, net zoals wij dit doen met raamdecoratie op maat? 

“Uit onderzoek blijkt  dat medewerkers een werkruimte met planten aantrekkelijker vinden dan een ruimte zonder planten. Ook draagt een groen(er) kantoor bij tot een betere concentratie, minder stress en hogere productivitieit. Planten op kantoor geven niet alleen een huiselijk gevoel, het geeft voordelen voor alle gebruikers van het pand: concentratie en productivitiet, absorberen van omgevingsgeluiden, vermindering van stress, minder ziekteverzuim en meer creativiteit.”

 “Het integreren van meer planten in je werkruimte is een mooie taak voor facility managers en HR. Op deze manier laat je medewerkers merken dat je hun gezondheid en productiviteit belangrijk vindt, maar ook hun aanwezigheid en terugkeer naar kantoor. 

 

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?