KREUKJES & DEUKJES DAGEN

15 NOVEMBER –  3 DECEMBER 2021

Uit meer dan 5.000 trouwe klanten selecteerden wij u voor onze ‘Kreukjes & Deukjes Dagen’*.

Uw raamdecoratie van Zicht Gordijnen & Blinds hangt intussen al een tijdje te pralen voor uw ramen. Om er zo lang mogelijk van te genieten is reiniging en onderhoud van groot belangBij Zicht Gordijnen & Blinds streven wij naar ‘een ontzorging van A tot Z’

GRATIS SERVICE!

Voor het eerst organiseren wij de ‘Kreukjes en Deukjes Dagen’. Een uniek initiatief waarbij onze klanten op één uur gratis service kunnen rekenen.

Betrouwbare monteurs van Zicht Gordijnen & Blinds voeren deze service uit. Zo laten wij onze klanten op een unieke manier kennis maken met onze nazorgservice en onderhoudscontracten. Heeft u een (rol)gordijn, jaloezie of ander raamdecoratie product waar na jaren een klein kreukje of deukje is bij ontstaan?

Wij komen graag ter plaatse om samen met u een oplossing te bekijken. Indien wij dit meteen ter plaatse kunnen oplossen, graag! En dit zelfs volledig gratis! Indien een oplossing niet meteen mogelijk is bekijken wij graag samen de mogelijkheden.

OPGELET: Wij kunnen tijdens deze actie niet alle soorten kreukjes en deukjes herstellen. 

Er bestaat geen gouden regel welke kreukjes en deukjes met zekerheid gerepareerd kunnen worden tijdens de Kreukjes & Deukjes Dagen. Natuurlijk willen wij teleurstellingen voorkomen. Daarom hebben wij zo goed mogelijk omschreven in onze actievoorwaarden, welke kreukjes en deukjes wel of niet gerepareerd kunnen worden.

Registreer je hier voor onze Kreukjes & Deukjes Dagen

Wij contacteren u spoedig om een afspraak in te plannen. De plaatsen zijn beperkt dus ‘vol is vol’.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?