Magneetgordijn

Een gordijn uit duurzaam gevouwen stof, plaatsing zonder boren of schroeven.

Magneetgordijn

Het magneetgordijn ‘Stick & Slide’ heeft net zoals een duette ® een honingraatstructuur uit duurzaam gevouwen stof. Dit product is beschikbaar in verschillende uitvoeringen van semi-transparant tot verduisterend. Bovendien zijn ook de frames beschikbaar in verschillende kleuren: aluminium, zwart en wit.

Eenvoudig zelf te plaatsen

De Stick & Slide kan rechtstreeks in het frame van uw raam worden geplaatst, zonder te hoeven boren of schroeven. Door middel van een dubbelzijdige kleefband op de zijprofielen is dit product in een mum van tijd geplaatst. Nadien schuift u het gordijn met honingraatstructuur in de houders en klikt u de magnetische hendels op zijn plaats. In minder dan één minuut is uw raam voorzien van raamdecoratie.

Isolerende eigenschap

Net zoals een Duette ® heeft de Stick & Slide een honingraatstructuur. Hierdoor zijn ze zacht maar ook bijzonder isolerend en energiebesparend. Doordat de Stick & Slide bestaat uit twee lagen stof, wordt in de zomer de warmte buiten gehouden en in de winter wordt de koude buiten gehouden.

Webshop

Zicht Gordijnen & Blinds ontwikkelde voor dit product een eigen webshop. Hier kan u eenvoudig uw magneetgordijn samenstellen en bestellen. Nog niet overtuigd? U kan de Stick & Slide ook komen ontdekken in onze belevingsruimte.

Ben je geïnteresseerd in een magneetgordijn? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen