Muurbekleding

Geef uw interieur wat extra pit door een stijlvol of creatief behang

Behang is weer helemaal hip!

En terecht, een behang of fotoprint is een ideale en snelle oplossing of wat extra sfeer toe te voegen aan uw interieur.

Een van de grootste voordelen van behang is de diversiteit. Behang is namelijk verkrijgbaar in super veel verschillende kleuren, motieven en prints. Bij Zicht bieden wij de kwaliteitsvolle Belgische collecties van Arte® en HookedOnWalls® aan.

Indien u echt voor een persoonlijke ‘touch’ wil gaan is een XL fotobehang van Airtex® de perfecte oplossing.

Arte®

Arte® is een gepassioneerd Belgisch designer & fabrikant van muurbekleding en staan bekend voor hun passie en superieure kwaliteit. Arte® onderscheidt zich door een gevarieerde stijl: van strakke prints tot zeer decoratief avant-gardistisch. Er is voor elk wat wils te vinden in hun collecties.

Hun stijvolle behangen sieren zowel residentiële interieurs als projectinrichtingen over gans de wereld. Arte®, de ultieme verfijning in wandbekleding.

HookedOnWalls®

Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. HookedOnWalls® is een designer behangmerk met een uitgesproken eigen stijl, smaakvol en tegelijk toegankelijk. De dessins zijn ruim toepasbaar, zowel in privé interieurs als binnen de projectmarkt. Het is een merk van de Arte groep.

Airtex®

Airtex® is een naadloos behang met een maximale breedte van 500cm. Deze polyester doeksoort met een toplaag van PVC heeft een matte uitstraling met een lichte structuur en een intensieve kleurkracht. Met Airtex® creëert u uw eigen behangpapier met zelfgemaakte of gekozen foto.

Kreukvrij dankzij de sterke toplaag en toepasbaar op gekleurde ondergronden:

Dankzij de ‘greyback’ schijnt de print niet door en kan deze makkelijk over gekleurde achtergronden geplaatst worden zonder dat het behang doorschijnt. Airtex® heeft een toplaag met PVC coating, welke kreukels en scheuren tegengaat. Hierdoor is het behang eenvoudig en snel te plaatsen. De toplaag is daarnaast ook waterafstotend.

Ben je geïnteresseerd in onze muurbekleding? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen