Gordijnen met gemoedsrust.

Over ons

Zicht is een bedrijf gespecialiseerd in Gordijnen & Blinds gevestigd in Sint-Katelijne-Waver. Bij Zicht begeleiden we onze klanten van A tot Z. We luisteren naar uw noden, wensen en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. We bieden een uitgebreid gamma aan kwalitatieve raamdecoratie, die op maat vervaardigd wordt voor elke klant. We verzorgen projecten voor zowel de residentiële als de projectmarkt. Bovendien gebeuren onze montages volledig in eigen beheer. Ieder project krijgt dezelfde bijzondere aandacht en nauwkeurigheid van onze monteurs. Zo beschermen we uw materialen met een deken, lopen onze collega's met binnenschoenen en houden we onze stofzuiger steeds bij de hand. Uitgezonderd van het eindresultaat merkt u niet dat we zijn langsgeweest.

Om onze klanten nog meer te ontzorgen heeft Zicht een nieuw concept gelanceerd, namelijk Cazco. Cazco is een belevingsruimte voor iedereen die met interieur te maken heeft. Dit initiatief is tot stand gekomen met de steun van enkele 'preferred' partners uit de interieursector.

In onze nieuwe belevingsruimte vindt u dus meer dan alleen raamdecoratie. Wij hebben ons gamma uitgebreid en al deze producten netjes tot één mooi geheel geblend. Als laatste spil in de afwerkingsfase van een woning krijgen wij dagelijks te maken met klanten die hun (interieur)dromen niet volledig kunnen realiseren, dit omdat ze zich niet tijdig hebben geïnformeerd. Cazco is een ruimte waar zowel particulier als iedereen uit de interieursector beroep kunnen doen op onze kennis en op die van onze partners. Kortom, wij kunnen u volledig ontzorgen in het realiseren van uw droominterieur. U kan bij ons terecht voor een begeleiding van A tot Z.


Advies voor elk type woning

Een totaalproject of een klein project? Zicht geeft advies voor elk type woning, zowel voor de residentiële als de projectmarkt.
Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, komen wij graag een kijkje nemen op locatie.
Zo krijgen we een beter idee van het project, uw smaak, uw interieur en de lichtinval.

Bent u aan het bouwen of renoveren? Bij Zicht kan u ook met uw bouwplannen terecht. Zo kan u de kostprijs van uw raamdecoratie budgetteren of weet u welke bekabeling u moet voorzien voor elektrische raamdecoratie.

Onze werkwijze in vier stappen

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen