Wij ontzorgen u van a tot z

Mooie raamdecoratie is raamdecoratie die perfect past. Maatwerk en expertise, daar gaan wij voor. Geen enkele woning is dezelfde en smaak en stijlen verschillen.

Ieder project krijgt bij ons dezelfde aandacht en nauwkeurigheid: vanaf het inspireren met stijladvies, het persoonlijk inmeten tot en met het monteren. Wij ontzorgen u tijdens heel uw traject. Zelfs na de plaatsing van uw raamdecoratie blijven wij voor u klaarstaan. 

Heeft u nog vragen of zit je met een probleem met betrekking tot je aankoop, helpen wij je graag verder. Want de service na verkoop is voor ons even belangrijk als de verkoop zelf! 

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Advies in uw vertrouwde omgeving en een offerte op maat binnen de 30 minuten? Snel maar uiterst efficiënt… Eerst luisteren wij naar jouw noden en wensen en daarna gaan we samen aan de slag. Hou je meter bij de hand en geef ons de afmetingen door. Nog tijdens dit videogesprek ontvangt u een offerte op maat!

Kom langs in onze belevingsruimte en bekijk met onze adviseurs alle mogelijkheden voor jouw project. Raamdecoratie is een onderdeel van je interieur dat onbewust een groot effect heeft op je woning. Onze adviseurs zijn expert in hun vak en weten als geen ander welk type raambekleding een match is voor jou en jouw woning.  Onze specialisten staan voor je klaar! Ervaren, creatief, altijd persoonlijk… En met een tasje koffie! 

Wil je eerst een indicatie voor jouw project? Vraag gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes aan via onze offerte pagina.

Twijfel je nog? Aan de hand van onze moodboards helpen we je graag op weg naar jouw droominterieur. Laat je door ons inspireren via onze inspiratiepagina, wij koppelen onze expertise steeds aan de nieuwste trends en producten.

Building happinez​​

Missie

Het is onze missie om betaalbare gordijnen & blinds, voor u, netjes op maat te leveren. Hierbij focussen wij ons op uw noden, wensen en budget door het gewone steeds bijzonder te maken. Wij zorgen uiteindelijk dat u meer sfeer en comfort zal beleven. 

Visie

Het is onze visie u tijdens heel uw traject een glasheldere communicatie alsook een professionele plaatsing te garanderen. Niet gewoon de beste, wel de beste voor u! Dat zijn onze normen en waarden.

Een totaalproject of een klein project? Zicht geeft advies voor elk type woning en elk budget, zowel voor de residentiële als projectmarkt.

Onze troeven

Ontzorging​

Expertise

Maatwerk

Respect

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?