Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Kies voor kwalitatieve rolgordijnen in Aarschot

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Aarschot? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Aarschot hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Aarschot, op maat gemaakt

Je woning in Aarschot bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende types: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Voor een ruimte die je graag helemaal lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen gordijnen

Bedieningsmogelijkheden

Naast handmatige bediening voor je rolgordijnen in Aarschot, bieden wij ook een elektrische variant aan. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Aarschot geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar daar stopt het niet. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier hoef je nooit in te zitten met raamdecoratie die in de weg hangt.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daar ook bij hoort is maatwerk en expertise, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Aarschot, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? We doen het graag voor je.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?