Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Koop kwalitatieve rolgordijnen in Aartselaar

Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Aartselaar? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Aartselaar hangen. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Aartselaar

Je wil je woonst in Aartselaar bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

Bedieningsmogelijkheden

Wie z’n rolgordijnen in Aartselaar liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Voor een ruimte die je graag helemaal lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Aartselaar geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Aartselaar, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Voor ons geen enkel probleem.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?