Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Stijlvolle rolgordijnen in Antwerpen

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Antwerpen? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Aangezien we werken met een gemiddelde doorlooptijd van zo’n 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Antwerpen hangen. Heb je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Antwerpen, compleet op maat

Je wil je woonst in Antwerpen met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

Hoe je rolgordijnen in Antwerpen bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Antwerpen liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Liever kap-en breekwerken vermijden? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

rolgordijnen gordijnen

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Er zijn drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Een transparant rolgordijn is in dat geval wat je nodig hebt. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Antwerpen niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar daar stopt het niet. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten horen daar ook bij. Ben je dus nog zoekende naar rolgordijnen in Antwerpen, dan nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Of heb je liever dat wij jou een bezoekje brengen? Geen enkel probleem.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?