Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Baardegem? Overweeg dan zeker Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Baardegem hangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Baardegem

Je wil je woonst in Baardegem bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Bij Zicht kan je kiezen uit aparte opties:

Hoe je rolgordijnen in Baardegem bedienen?

Bedien je je rolgordijnen in Baardegem liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? In dat geval is er altijd nog onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen en deuren voorzien worden van een motor zonder accu.

rolgordijnen living

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie verschillende varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je bijvoorbeeld een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, bij Zicht kies je uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Baardegem niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Je hoeft er niet mee in te zitten bij zicht. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En dat is niet alles. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

transparante rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende partij bent voor rolgordijnen in Baardegem, dan nodigen we je graag uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Geen enkel probleem.