Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Baasrode? Overweeg Zicht dan zeker als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht maken we het waar. We hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Baasrode hangen. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Baasrode, helemaal op maat

Je wil je woonst in Baasrode met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat opties:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Als je bijvoorbeeld een ruimte helemaal donker wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Baasrode

Bedien je je rolgordijnen in Baasrode liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Tussen de twee bestaat een duidelijk verschil. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Baasrode niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment vind je zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Bij Zicht streven we steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Baasrode, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wens je dat wij naar jou komen? Voor ons geen enkel probleem.