Ben je zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Bazel? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Bazel ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Maak je afspraak in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Bazel, op maat gemaakt

Je woonst in Bazel met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je ruimtes in huis hebt die je compleet donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Ben je eerder op zoek naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen semitransparant

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Bazel

Bedien je je rolgordijnen in Bazel liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Zicht biedt hiervoor zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Wil je liever geen kap-en breekwerken doorvoeren? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Bazel niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Bazel, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Weet dat je in zo’n geval ook gewoon een videocall met ons kunt inplannen. Of wens je dat wij naar jou komen? We zijn al onderweg!