Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Beerzel? Dan is Zicht het overwegen waard. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je ook in gedachten hebt, bij Zicht realiseren we het voor je. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Beerzel ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Beerzel, op maat gemaakt

Je woonst in Beerzel bekleden met rolgordijnen op maat? Zicht heeft tal van opties voor je:

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Als je bijvoorbeeld een ruimte helemaal lichtvrij wil maken – denk daarbij aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

Hoe je rolgordijnen in Beerzel bedienen?

Wil je je rolgordijn in Beerzel liever niet handmatig bedienen? Dan is gelukkig ook nog onze elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Vrees je dat rolgordijnen in Beerzel geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Dat is geen enkel probleem voor Zicht. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar daar stopt het niet. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Beerzel daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet direct in onze buurt, maar wens je toch een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Het is iets dat we graag voor je doen.