Je bent op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Betekom? Dan is Zicht het overwegen waard. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Betekom hangen. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Betekom, volledig op maat

Je wil je woonst in Betekom met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Betekom liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Daarvoor biedt Zicht zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is er aansluiting op je elektriciteitsnet nodig. Daarvoor is soms een kleine ingreep vereist. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen living

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Betekom geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Met raamdecoratie die in de weg hangt, hoef je zo nooit in te zitten.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Van onze rolgordijnen bestaan drie aparte varianten: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend. Is er een ruimte die je helemaal donker wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Voor beide types kies je bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Betekom, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Geen enkel probleem.