Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Betekom? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. Met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, ben je er trouwens zeker van dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Betekom ophangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Betekom, op maat gemaakt

Je woonst in Betekom bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht hebben we een hele reeks opties voor je:

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Betekom

Wie z’n rolgordijnen in Betekom liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

rolgordijnen living

Voor elk raam een rolgordijn

Vrees je dat rolgordijnen in Betekom geen optie zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Ook voor draai-kiepramen bieden we zo een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen vind je in drie verschillende uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Wie een ruimte compleet donker wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Je geniet zo niet alleen van een betere nachtrust, maar ook van absolute privacy. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Zicht streeft steeds naar het beste resultaat. Daar horen expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten ook bij. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Betekom, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Wil je graag een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je in zo’n geval ook altijd kunt opteren voor een videocall. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Geen enkel probleem.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?