Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je zoekt naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Beveren-Waas? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Wil je rolgordijnen kopen voor kleine of grote ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht wordt het voor je gerealiseerd. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Beveren-Waas hangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of installatie? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Rolgordijnen in Beveren-Waas, compleet op maat

Je wil je woonst in Beveren-Waas met rolgordijnen bekleden? Zicht heeft je tal van opties te bieden:

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Beveren-Waas geen optie zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Rolgordijnen voor extra grote ramen vind je namelijk ook terug in ons assortiment, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen hebben wij een oplossing! We plaatsen een cassette op het raam en gaan zo het probleem uit te weg. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen living

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Beveren-Waas

Voor zij die hun rolgordijnen in Beveren-Waas liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Je kiest hiervoor bij Zicht uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Als je een bepaalde ruimte in huis graag donker maakt – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Eerder op zoek naar een manier om te spelen met lichtinval en zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen wit

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Beveren-Waas, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet direct in de buurt? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?