Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Rolgordijnen in Bonheiden, op maat gemaakt

Je bent zoekende naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Bonheiden? Denk dat zeker eens aan Zicht als partner. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Bonheiden ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wens je graag eerst iets meer te horen over onze service, de materialen of installatie? Kom langs in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Bonheiden

Je wil je woonst in Bonheiden met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht heb je de keuze uit tal van opties:

Een rolgordijn voor ieder soort raam

Denk je dat rolgordijnen bij jou in Bonheiden niet mogelijk zijn, omdat je een speciaal type of formaat van raam hebt? Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Je vindt in ons assortiment namelijk ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. En er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen semitransparant

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie aparte varianten: verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend. Wie een ruimte compleet lichtvrij wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Op die manier geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Ben je eerder zoekende naar een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is een transparant rolgordijn wat je nodig hebt. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Bedieningsmogelijkheden

Voor zij die hun rolgordijnen in Bonheiden liever niet handmatig bedienen, is ook nog de elektrische variant. Wij van Zicht bieden je hiervoor een bekabelde of niet-bekabelde oplossing aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

verduisterende rolgordijnen

Onze aanpak

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Maatwerk en expertise horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Bonheiden daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Met behulp van adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of vraag je je af of wij naar jou kunnen komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?