Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Bonheiden? Dan is Zicht de partner die je zoekt. Met al meer dan 10 jaar ervaring op de teller, mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor elk budget en ieder interieur. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Bonheiden ophangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wil je graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Bonheiden, op maat gemaakt

Je woonst in Bonheiden met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht kan je kiezen uit verschillende opties:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie aparte uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Wie een ruimte helemaal lichtvrij wil maken – denk daarbij aan een slaapkamer – kiest voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval kies je beter voor een transparant rolgordijn. Wat het ook wordt, je kiest bij Zicht uit tal van kwalitatieve merken en 400 verschillende kleuren.

rolgordijnen gordijnen

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Bonheiden

Bedien je je rolgordijnen in Bonheiden liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor bieden we zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Een bekabelde oplossing heeft een aansluiting op het elektriciteitsnet nodig. Hiervoor is soms een kleine ingreep vereist. Wil je kap- en breekwerken liever vermijden? In dat geval kan je nog altijd kiezen voor onze niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen worden voorzien van een motor met accu.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Vermoed je dat rolgordijnen in Bonheiden geen mogelijkheid zijn, omdat jouw ramen een speciaal formaat of type hebben? Niet bij Zicht! Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar er is meer. Want ook voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Kom voor je aankoop van rolgordijnen in Bonheiden daarom zeker eerst eens langs in onze belevingsruimte. Dankzij de adviseurs ter plaatse, maak je kennis met de verschillende collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Weet dat je dan ook een videocall kunt inplannen met ons. Of heb je liever dat wij naar je toe komen? Dat doen we met plezier voor je.