Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Boom? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar mogen we onszelf expert noemen in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen kopen voor grote of kleine ramen, in een onopvallende kleur of net uitgesproken. Wat je wensen ook mogen zijn, bij Zicht maken we het waar. We werken trouwens met een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen, waardoor je er zeker van bent dat je rolgordijnen snel bij je thuis in Boom ophangen. Hoor je graag eerst iets meer over onze service, de materialen of plaatsing? Plan je afspraak in onze belevingsruimte

Op maat gemaakte rolgordijnen in Boom

Je woonst in Boom met rolgordijnen op maat bekleden? Zicht heeft tal van opties voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen vind je in drie aparte uitgaven: lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend Is er een ruimte die je compleet lichtvrij wil maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook van een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? In dat geval is de beste keuze voor jou een transparant rolgordijn. Voor beide varianten kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

rolgordijnen living

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Boom

Bedien je je rolgordijnen in Boom liever niet handmatig, dan kan je ook altijd kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er is een duidelijk verschil tussen de twee. Voor de bekabelde oplossing is aansluiting op jouw elektriciteitsnet vereist, waardoor soms een kleine ingreep nodig is. Heb je liever geen kap-en breekwerken? In dat geval is een niet-bekabelde oplossing, waarbij ramen voorzien worden van een motor met accu, ook nog steeds een mogelijkheid.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Boom niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat. Je hoeft je er geen zorgen om te maken bij Zicht. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Want ook voor draai-kiepramen hebben we de oplossing in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Je raamdecoratie zit op die manier nooit in de weg!

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daar ook bij hoort is expertise, maatwerk en advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Boom, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Onze adviseurs ter plaatse gidsen je met plezier doorheen de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Twijfel dan niet om een videocall met ons in te plannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? Voor ons geen enkel probleem.