Zoek je naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Borgerhout? Kom dan zeker eens langs bij Zicht. Al meer dan 10 jaar zijn we experts in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor ramen klein of groot, in een opvallende kleur of net niet? Wat je ook wenst, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Borgerhout hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Graag eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? We nodigen je graag uit in onze belevingsruimte!

Op maat gemaakte rolgordijnen in Borgerhout

Je woning in Borgerhout bekleden met op maat gemaakte rolgordijnen? Zicht heeft tal van mogelijkheden voor je:

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Er zijn drie aparte varianten van onze rolgordijnen: verduisterend, semitransparant en lichtdoorlatend. Als je ruimtes in huis hebt die je volledig donker wenst te maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterende stof. Je geniet zo van absolute privacy en ook nog eens een betere nachtrust. Zoek je eerder een manier om te spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht in de woonkamer te vermijden? In dat geval is een transparant rolgordijn de beste keuze voor jou. Waar je ook voor gaat, bij Zicht kies je uit tal van kwalitatieve merken en meer dan 400 aparte kleuren.

rolgordijnen semitransparant

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen in Borgerhout geen mogelijkheid zijn, door bijvoorbeeld het type raam of het formaat ervan? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. Ons assortiment bevat zo ook rolgordijnen voor extra grote ramen, met afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog! Maar dat is niet alles. Zo bieden we ook voor draai-kiepramen een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

De bedieningsmogelijkheden van je rolgordijnen in Borgerhout

Wie z’n rolgordijnen in Borgerhout liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Hiervoor heb je de keuze uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Er bestaat een duidelijk verschil tussen de twee. Bij de bekabelde oplossing is aansluiting op je elektriciteitsnet vereist, waardoor er soms een kleine ingreep nodig is. Liever kap-en breekwerken vermijden? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

verduisterende rolgordijnen

De aanpak van Zicht

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Wie dus op zoek is naar rolgordijnen in Borgerhout, nodigen we graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de verschillende collecties, kleuren en stoffen. Woon je niet meteen in de regio, maar wens je toch een offerte op maat? Dan kan je ook een videocall met ons inplannen. Of wil je dat wij naar jou toe komen? We zijn al onderweg!