Ben je op zoek naar kwalitatieve, op maat gemaakte rolgordijnen in Bornem? Dan is zicht de partner die je nodig hebt. Al meer dan 10 jaar zijn we experten in raamdecoratie voor iedere stijl en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Wat je wensen ook zijn, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Bornem hangen, aangezien we een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen hanteren. Wil je graag eerst iets meer horen over onze service, de materialen of installatie? Kom langs voor een koffietje in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Bornem, volledig op maat

Je woonst in Bornem bekleden met rolgordijnen op maat? Bij Zicht heb je de keuze uit heel wat mogelijkheden:

Voor elk raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Bornem niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Voor Zicht is dat geen enkel probleem. In ons assortiment zitten ook rolgordijnen voor extra grote ramen, waarvan de afmetingen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog zijn. Maar er is meer. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een oplossing aan voor draai-kiepramen in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen gordijnen

Hoe je rolgordijnen in Bornem bedienen?

Wie z’n rolgordijnen in Bornem liever niet handmatig bedient, kan ook kiezen voor een elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Het grootste verschil tussen de twee? Kies je voor een bekabelde oplossing, weet dan dat die moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en er dus soms een kleine ingreep nodig is. Liever zonder kap- en breekwerken aan de slag gaan? Dan is er nog altijd onze niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen worden voorzien van een motor met accu.

Verduisterend, semitransparant of lichtdoorlatend

Onze rolgordijnen zijn er in drie verschillende varianten: semitransparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Wil je een bepaalde ruimte in huis lichtvrij maken – denk aan de slaapkamer – dan kies je voor een verduisterend stof. Zo geniet je niet alleen van absolute privacy, maar ook een betere nachtrust. Wil je eerder kunnen spelen met de lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in de woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Voor eender welke variant kies je bij Zicht uit meer dan 400 verschillende kleuren en tal van kwalitatieve merken.

transparante rolgordijnen

Onze aanpak

Er wordt bij Zicht steeds naar het beste resultaat gestreefd. Expertise en maatwerk horen daarbij, alsook advies op maat door onze stylisten. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen in Bornem, kom dan zeker eens langs in onze belevingsruimte. Adviseurs ter plaatse laten je graag kennismaken met de aparte collecties, kleuren en stoffen. Ben je niet meteen woonachtig in de buurt, maar wil je graag een offerte op maat? Je kunt in dat geval ook altijd een videocall met ons inplannen. Heb je liever dat wij naar jou komen? Met veel plezier doen we dat voor jou.