Zoek je naar kwalitatieve en op maat gemaakte rolgordijnen in Borsbeek? Overweeg dan zeker Zicht als partner. We zijn al meer dan 10 jaar experts in raamdecoratie voor ieder interieur en elk budget. Rolgordijnen voor grote of kleine ramen, in een opvallende kleur of net niet? Waar je ook aan denkt, bij Zicht realiseren we het. Je rolgordijnen zullen trouwens snel bij je thuis in Borsbeek ophangen, want wij hanteren een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Wens je eerst een extra woordje uitleg over onze service, de materialen of plaatsing? Kom langs in onze belevingsruimte!

Rolgordijnen in Borsbeek, volledig op maat

Je woonst in Borsbeek met op maat gemaakte rolgordijnen bekleden? Bij Zicht hebben we een hele reeks mogelijkheden voor je:

Bedieningsmogelijkheden

Bedien je je rolgordijnen in Borsbeek liever niet handmatig? Dan is er gelukkig ook nog onze elektrische variant. Bij Zicht kies je hiervoor uit een bekabelde of niet-bekabelde oplossing. Wat het grootste verschil is tussen de twee? De bekabelde oplossing vergt aansluiting op jouw elektriciteitsnet, wat soms een kleine ingreep met zich meebrengt. Liever geen kap- en breekwerken? Dan kan je nog altijd kiezen voor een niet-bekabelde oplossing, waarbij je ramen voorzien worden van een motor met accu.

rolgordijnen semitransparant

Lichtdoorlatend, semitransparant of verduisterend

Onze rolgordijnen bestaan in drie verschillende uitgaven: verduisterend, lichtdoorlatend of semitransparant. Voor een ruimte die je graag compleet lichtvrij wil maken, – denk aan de slaapkamer – kies je voor een verduisterend stof. Op die manier geniet je niet alleen van een betere nachtrust, maar ook absolute privacy. Zoek je eerder naar een manier om te spelen met lichtinval om zo bijvoorbeeld direct zonlicht te vermijden in je woonkamer? Dan kies je beter voor een transparant rolgordijn. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, je kiest bij Zicht uit meer dan 400 aparte kleuren en tal van kwalitatieve merken.

Voor elk soort raam een rolgordijn

Denk je dat rolgordijnen bij je thuis in Borsbeek niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld het type raam of formaat? Bij Zicht hoef je er niet mee in te zitten. In ons assortiment vind je namelijk ook rolgordijnen voor extra grote namen tot zo’n 5 meter breed en 6 meter hoog. Maar er is meer. Want zelfs voor draai-kiepramen bieden we een oplossing aan in de vorm van een cassette die op het raam geplaatst wordt. Op die manier zit je raamdecoratie nooit in de weg!

rolgordijnen wit

De aanpak van Zicht

Het beste resultaat, daar streven we steeds naar bij Zicht. Wat daarbij hoort is expertise en maatwerk, alsook advies op maat door onze stylisten. Als je dus nog zoekende bent naar rolgordijnen in Borsbeek, nodigen we je graag eerst uit in onze belevingsruimte. De adviseurs ter plaatse gidsen je met veel plezier door de aparte collecties, kleuren en stoffen die we in de aanbieding hebben. Wens je een offerte op maat, maar woon je niet meteen dichtbij? Dan kan je altijd een videocall inplannen. Of wens je dat wij naar jou toe komen? Voor ons geen enkel probleem.